CROSTARS model & talent club je klub manekena, fotomodela, hostesa i statista.

Primarna zadaća CROSTARS cluba je:

  1. Scouting (traženje novih lica)
  2. Edukacija (osnove pravilnog drzanja, hoda i poziranja)
  3. Promocija (prezentiranje članova potencijalnim klijentima)

SCOUTING

scoutingZbog stalne potrebe za Novim Licima scouting je neizostavan dio naše djelatnosti. Scouting pokriva sve vrste našeg prvog susreta, bilo da ste nas kontaktirali osobno, na preporuku našeg člana ili vas je naš ovlašteni scout zaustavio u gradu, na ulici i pozvao na informativni sastanak.
Informativni sastanak je ujedno i naš prvi službeni susret na kojem Vas pobliže upoznamo sa našim svijetom te mogućnostima, uvjetima i pravilima koji u njemu vladaju. Info sastanak je neobavezan, besplatan i kao što mu sam naziv kaže INFORMATIVNOG karaktera. Na njemu se unutar nekih sat vremena upoznate sa svim bitnim detaljima i mogućnostima koje Vam se nude, te naravno možete dobiti odogovore na sva vaša pitanja. Trenutno tražimo Nova Lica starosti 5-25 god. Ukoliko nam se želite pridružiti molimo prijavite se klikom na formu za prijavu: Forma za Online Prijavnu u CroStars model & talent club 

EDUKACIJA

edukacijaBudući da smatramo kako je lijepo ponašanje i pravilno držanje nešto što svaka osoba mora imati u sebi osigurali smo edukaciju koja će uz već navedeno naučiti naše potencijalne članove pravilnom hodu, poziranju, gestikuliranju, ponašanju pred kamerama i objektivima. U školi se polaznici isto tako uče disciplini i odgovornosti a to su dvije jako bitne stvari kako u privatnom tako i u poslovnom životu! Isto tako kroz samu edukaciju polaznici se socijaliziraju, upoznaju sa „zdravim“ društvom, stječu nova poznanstva i prijatelje i na jedan, u svakom pogledu, pozitivan način provode dio svog slobodnog vremena.
Da bi mogli postati naš član neophodno je imati potvrdu/priznanje o uspješno zavrsenoj edukaciji (educirati se možete u našem modno edukativnom centru PRVI KORAK ili u nekoj od vodećih modnih agencija u RH). Isto tako našu školu možete pohađati bez da na kraju postanete član, iz privatnih razloga, kako bi naučili pravilno držanje, hod, socijalizirali se, obogatili privatni zivot novim vještinama i znanjima te korisno i kreativno ispunili slobodno vrijeme. Od novih polaznika očekujemo točnost, odgovornost i želju za usvajanjem novih znanja, a za sve ostalo pobrinut će se naši stručni instruktori. Po završetku edukacije primit ćete priznanje o uspješno završenoj edukaciji.

PROMOCIJA

promocijaNakon što završite edukaciju i službeno odlučite postati dio CROSTARS cluba dolazimo do vjerovatno najzanimljivijeg dijela priče…PROMOCIJA.

Prvi korak je otvaranje vašeg službenog članskog kartona i upis u bazu članova, zatim slijedi snimanje vaše set karte (Set Card), koja je neka vrsta vaše članske posjetnice nakon čega otvaramo vaš profil na našim web stranicama. Nakon što to sve obavimo vi ste postali i službeno dostupni našim potencijalnim klijentima. Ovisno o potrebama i potražnji klijenata mi vas onda kontaktiramo, šaljemo na castinge, povezujemo sa klijentima. Dakle brinemo se za mogućnost da budete viđeni i izabrani od strane klijenata. Isto tako naša je zadaća da štitimo svoje članove od bilo kakve „zlouporabe“ od strane klijenata. Mi stojimo iza vas i brinemo se da poslovi koje dogovorimo budu realizirani u skladu sa dogovorom i da primite honorar za svoj rad. Isto tako smo sigurnost da vas pojedinci koji se bave sumnjivim djelatnostima ne iskoriste na racun vaše mladosti,naivnost i želje za uspjehom i zaradom.

Surađujemo samo sa ozbiljnim i provjerenim klijentima i omogućujemo maximalnu sigurnost u realizaciji projekata. Ukratko mi smo štit iza kojega se možete skloniti kako bi se zaštitili od sumljivih poslova i poslovnih ponuda.